Stylingtips voor oriëntaals wonen

Turkse sfeerlampen - Turkse hanglampen - Turkse Lampen Online

Zo maak je je huis oriëntaals!

Een sfeer die je weg kan voeren naar 1001-nachten en die je het hele jaar door een vakantiegevoel kan bezorgen is de Oosterse sfeer.
Heb jij iets met het mystieke oosten of wil je meer harmonie in je huis dan kun je dat effect bereiken met slimme stylingtips.

  • Kussens met verschillende dessins zijn goed te combineren, zolang je maar zorgt dat een aantal kleuren terugkomen. Kies een palet van twee of drie kleuren en houd je daar aan. Ondanks de bonte mix van textiel oogt het geheel rustig.

  •  Turkse lampen geven je huis direct meer sfeer. Vooral in de avond als het licht mooi fonkelt waan je je direct in oosterse sferen. 
  • Met enkele goed uitgekozen accessoires tover je een standaardkamer om tot een Aziatische cocon. Met jacquard geweven kussens, kelims en borduursels maken je oosterse droom af.

  • Een hamamdoek om je mee af te drogen, een tafelkleed als finishing touch bij een etentje en een jacquard geweven vloerkleed voor naast het bed. Van mooi textiel heb je nooit genoeg en er is altijd een praktische toepassing voor te bedenken!

    Bron: Ariadne at Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat
1
Merhaba/ Hi,

Kunnen wij ergens mee helpen ?

Güle güle/ Vriendelijke groet,

Team Turkse Lampen Online