Gratis verzenden, bij besteding vanaf € 50,-. Turkse Lampen Online verzendt niet in alleen Nederland, maar ook België, Duitsland en Oostenrijk. Voor leveringen naar landen buiten de EU kunnen extra kosten in de vorm van tarieven of heffingen bij invoer die worden doorberekend aan jou als koper. Als het totaalgewicht 30 kg overschrijdt nemen wij contact met je op omtrent de verzendkosten.

Je kan tijdens het bestelproces zelf aangeven waar je je pakket wilt laten bezorgen. Toch retourneren? Laat het ons even weten. Je kunt een retourformulier downloaden die je bij het artikel moet bijvoegen als je het retour stuurt. Let op ! de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Download Retourformulier

Als er aantoonbare slijtage of schade is opgetreden aan het geretourneerde, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Als in een bepaald geval het product echt in het geheel niet meer te verkopen is of echt niets meer waard mocht zijn, dan kunnen wij het geretourneerde weigeren en/ of besluiten geen geld terug geven.

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?

Wij doen ons best zo snel mogelijk te verzenden, vaak zelfs dezelfde dag nog! Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. De aflevering bij je thuis vindt plaats de dag nadat de bestelling door ons verzonden is. Ook leveren wij een tracking nummer mee.

Turkse Lampen Online Turkse Lampen Online

(Klik op één van de bovenstaande logo’s om je pakket te traceren).

Verzenden/ retourneren 1